Cel putin o data pe luna imi trece prin minte gandul de a redecora.

Cred ca mi s-a format acest obicei in urma redecorarilor dese dar subtile, pe care mama le facea pe cand locuiam cu parintii. Intotdeauna aparea cate o vaza de flori noua si iesita din comun, ma trezeam peste noapte cu luminite colorate la geam care alunga visele rele, pernele de pe pat isi schimbau saptamanal culoarea, apareau tablouri si fotografii noi in toate colturile casei sau pur si simplu ajungeam acasa si gaseam lalele pe birou.

Mama mi-a insuflat dorinta de frumos inca de mica, m-a invatat cum se combina culorile si materialele, mi-a explicat importanta machiajului si a demachierii si m-a format sa cred in valorile interioare. Si anume, gusturile nu se discuta. Daca mie imi place o fata de perna imprimata cu un catel pe ea iar asta imi ofera o stare de bine atunci cand ajung acasa, inseamna ca sunt pe drumul cel bun. Sau daca combin shabby chic-ul cu modern, o fac doar pentru ca mie imi place. Bineinteles, cer parerea prietenelor insa de cele mai multe ori parerile sunt atat de impartite incat ma intreb “de ce am cautat o confirmare?”.

Atunci cand vine vorba despre oaza ta de liniste, fie ca e un apartament cu 2 camere, o garsoniera sau un mansion unde trebuie sa te cauti cu gps-ul, gusturile tale trebuie sa primeze.

Am fost weekend-ul care a trecut la un shopping scurt la H&M Home si mi-am achizionat cateva produse care au depasit foarte putin suma de 50 RON, dar mi-au schimbat rapid vibe-ul acasa. Si partea cea mai draguta e ca depasind suma de 50 RON am primit reducere 20% pentru orice alta achizitie, fie ea H&M Home sau haine, accesorii. Mi s-a parut super afacere asa ca m-am gandit s-o impart cu voi, pentru ca sunt convinsa ca toata lumea e in cautare de un mic refresh care sa coste putin.

photo-3 photo-4 photo photo-1 photo-2

 

Voi ce va doriti neaparat in casa?

April 8, 2014

0 Comments

 1. Reply

  Tweety

  April 10, 2014

  I need a LUSTRA, babe!!! Două, actually.. hahaha

 2. Reply

  Andie

  April 10, 2014

  Eu imi doresc o poza cu noi doua in rama…am poza dar inca nu am gasit rama potrivita 🙂 Fotografiile care surprind momente frumoase din viata mea imi smulg de fiecare data cate un zambet cand trec pe langa ele prin casa.

LEAVE A COMMENT