Daca m-ai intreba…

(da play si citeste)

 

Atunci cand ti se face dor de cineva, ti se face dor de senzatia care se naste in tine in prezenta ei sau ti se face pur si simplu dor de acel om?

Si ce este dorul, mai exact? O conglomerare de stari si sentimente, amestecate pana la refuz, cu aroma de batai de inima.

Am intalnit, pe parcusul anilor, oameni care se ataseaza usor si oameni carora trebuie sa le demonstrezi ca au de ce sa se ataseze. Noi, toti, consideram ca ne stim pozitia, ca stim in care dintre aceste doua categorii ne situam insa imi permit sa vin cu o completare: gresim! 🙂

Pentru fiecare dintre noi va exista la un moment dat o persoana care sa ne reseteze toate sistemele de valori cunoscute pana atunci. Vor fi nopti nedormite, usi intredeschise, foi scrise, lumanari aprinse si apoi stinse, lacrimi si zambete, flori si arome, amintiri si despartiri. Fiecare va intalni omul nepotrivit, total neasteptat, dar atat de potrivit si atat de bine decupat pentru puzzle-ul personal incat intrebarile nu isi vor mai avea sensul.

Daca m-ai intreba acum de ce anume imi e dor ti-as raspunde ca mi-e dor de viitor.

 

Sore_terasa-74 Sore_terasa-64 Sore_terasa-60 Sore_terasa-76

 

Rochie si centura Patrizia Pepe, bratari H&M si IGWT, inele H&M si Bjorn, lanturi Andresco Jewelry 

photo credits: Alex Mihalache

Tie de ce anume iti este dor?

11 thoughts on “Daca m-ai intreba…”

  1. Mi-e dor de dorul de casa, de visele pe care le aveam, de amintirile pretioase din ultimii 3 ani, de planuri. Mi-e dor de tine, asa cum te stiam si de privirea pe care o stiu destul de bine. Si stiu ca o sa ti se para cunoscut ce am scris aici 😉

  2. De mana mea drepta, de piciorul meu stang. De ce-i in mine, cu mine, langa mine, dar fara mine. Dor de-a fi tot. DOR. TU stii.

  3. Mi-a placut ce ai scris, desi sincer nu ma asteptam 🙂 Si eu scriu, foarte rar si for my eyes only, dar postarea ta mi-a dat curaj intr-un fel sa share-uiesc aici ceea ce am scris acum cateva saptamani despre dor…so this it:

    Mi-e dor de timp: timpul lucrurilor imprevizibile, timpul inocentei, timpul picaturilor reci de ploaie, timpul ceaiurilor fierbinti si parfumate, timpul imperfect, timpul simplu si naiv, timpul obloanelor trase, timpul prieteniei pure si lipsite de orice fel de interes, timpul sunetului de pian in surdina, timpul intrebarilor fara raspuns si al raspunsurilor fara intrebari, timpul necunoscut, timpul sentimentelor vinovate si nevinovate, timpul emotiilor, timpul in care visam si timpul in care aveam mai mult timp sa visez, timpul fara timp. De asta mi-e dor…in ultimul timp.

    Bafta cu blogul

  4. Mie mie dor de La-La Band,cu toate ca am avut ocazia sa-i vad doar o singura data la Chisinau,sper sa mai veniti….Mie dor de acele emotii,acele imbratisari,de acele privizi,eu state-am chiar linga scena si cind cintati cintecul Fragile,tu Sore te uitai chiar in ochii mei,mie dor de tine,de acea privire…Nu am sa uit niciodata acele emotii puternice..Sore mai scrie pe blogul tau despre cum ti-ai ales cariere,cum ai ajuns in La-La Band,cum te descurci pe facebook cu fanii,ce mesaj te-a impresionat cel mai mult…..Sunt curioasa…Te-am pupat scumpa <3 Love 'u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *