Despre extensii 

Am primit nenumarate mesaje in care ma intrebati cum reusesc sa jonglez cu lungimea si culoarea parului, intr-un timp scurt, insa fara sa aiba de suferit firul de par.

Nu m-am ferit niciodata sa recunosc faptul ca imi place sa ma joc si apelez la artificii, cum ar fi peruci, breton fals iar in cazul de fata extensiile din par natural remy. Atunci cand imi gandesc un nou look, iau mai intai in considerare vopsitul extensiilor pentru a obtine efectul de suvitare si abia la final, vopsitul parului meu natural. 

De exemplu, acum mi-am schimbat look-ul din nou, o schimbare ceva mai subtila. Am mai multe suvite blonde si caramel, fata de baza de saten pe care o aveam saptamanile trecute iar lungimea parului este mai scurta. Nu, nici nu mi-am vopsit parul natural si nici nu l-am tuns. Am obtinut tot look-ul alegand cu atentie niste extensii deja suvitate in tonurile parului meu. 

  
 Tocmai pentru ca am sesizat curiozitatea in randul cititoarelor mele, va si recomand un loc unde puteti sa probati inainte sa cumparati (neaparat! Asa nu mai risti sa cumperi ceva nepotrivit) si va sfatuiesc sa mergeti cu incredere: BelHer (il gasiti pe Pache Protopopescu, in Bucuresti) este unicul magazin fizic dedicat extensiilor si perucilor din par natural remy.

Mi-ar placea sa vad ce coafuri va faceti voi cu extensiile, asa ca feel free to comment 🙂 
IMG_0782

2 thoughts on “Despre extensii ”

  1. Eu personal am cumpărat de pe un alt site. Sunt practic dependenta de extensii pentru ca mă ambiționez sa fiu blonda, iar parul nu creste cu viteza pe care mi-o doresc și dacă e sa crească, vârfurile se tocesc. Nu sunt extraordinar de mulțumită de ce extensii am acum și pe viitor as vrea sa încerc și brandul Belher. Mă interesează sa știu dacă textura parului din extensii este ok. Ale mele se electrizează destul de tare și se încurcă mai ales cele cu doua clipsuri pe care mi le atașez la baza capului. 😗😗😗

    1. Ale mele nu se electrizeaza deloc si mai ca nici nu se incurca daca ai grija si iti prinzi o coada seara cand te culci. Incearca si lasa-mi un feedback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *