Prima sarbatoare

Inca de cand a venit pe lume, Erin nu a stat vreun weekend acasa. Am plimbat-o din prima saptamana, ba la bunici, ba la prieteni in vizita, ba la munte. Se vede treaba ca ii place sa calatoreasca, ii prieste schimbarea de mediu pentru ca este vesela, rade larg si zgomotos, doarme neintoarsa si mananca cu pofta. Avand in vedere ca este prima sarbatoare petrecuta in sanul familiei, a fost in centrul atentiei, bineinteles. A primit chiar si primul ei “antideochi” de la strabunica si a rasplatit-o cu un zambet si un somn profund. 

Noi, pe de alta parte, nu simtim “greutatea” de a fi parinti, parca ne distram mai cu pofta si apreciem si mai mult compania prietenilor. Serile cu ei la noi in vizita sau in deplasare, au alta savoare iar pitica nu este doar fetita noastra, ci a grupului. Primeste pupici si imbratisari cu maaaare drag. Mie mi-au aparut un pic cearcanele, nefiind obisnuita sa imi intrerup somnul de noapte pana la aparitia ei, dar cand deschid ochii si ii vad figura ei de mogaldeata, imi vine sa fac tumbe de fericire. 

7 thoughts on “Prima sarbatoare”

 1. Suuuuper! Esti indrazneata daca ai scos-o asa repede sa cunoasca oameni! E foarte bine sa nu stea in liniste….nici mie nu-mi place! Cunosc cazuri…si mai bine sa fie putina galagie 😀
  Te pup!

 2. Sore,scrie-mi,te rog de unde ti-ai achizitionat fusta in dungi ,cea in care apari in ultimele poze pe fb.
  Multumesc
  Pupici

 3. Sore,avem copii din aceeasi zi,azi avem 11 saptamani de viata![ Noi avem baietel]
  Cand te aud cum vorbesti despre tine,si coltul de Rai de cand a venit Erin,parca imi aud povestea mea! Ma bucur mult pentru tine,esti deosebita!
  Nu cred ca este bucurie mai mare decat sa ai o asemenea bijuterie de copil in casa. Sa va bucurati in continuare si sa profitax max. De micuta Erin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *