Ice Queen

Mi-am schimbat look-ul ( yeeee! ). Mi-am dorit din tot sufletul  culoarea actuala de par, ice blonde (big up for Adonis Enache), inca de cand eram insarcinata dar pe-atunci nu puteam sa-mi vopsesc parul astfel.

Pentru ca ne pregatim de noul single (o sa fiti placut surprinsi), pentru ca am fost norocoasa si am revenit la silueta initiala foarte repede ( aproape, mai am 5 kg ) si pentru ca am o pofta de viata incredibila, am considerat ca acesta este momentul pentru o schimbare, caci acum sunt mai mult decat eram acum cateva luni. Acum ma simt femeia fantastica cu suflet de copil, cu planuri si vise mari, ma simt rebela si totodata plina de responsabilitati dar cu aceeasi nevoie si pasiune pentru frumos.

Asadar… say hello to the upgraded Sore. <3

IMG_3653IMG_3719IMG_3693

photos by: Nico Grigore

 

3 thoughts on “Ice Queen”

  1. Super, arati incredibil chiar dupa nastere si culoarea te prinde minunat. Si eu sunt in aceasta faza, din pacate dupa o sarcina pierduta si din cauza lipsei de miscare din timpul sarcinii s-au mai acumulat putine kg ce e drept, dar celulita am mai multa ,desi am avut grija si am o genetica buna, dar lipsa de sport isi pune amprenta. Vreau totusi daca se poate sa ne impartasesti secretul tau, ce exercitii faci sau ti-au fost recomandate, cum te alimentezi, alaptezi inca? masaje cu aparate speciale sau uleiuri, sau remedi homemade .Orice sfat e binevenit.
    Felicitari inca o data pentru blog:) sigur ai votul meu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *