#lovemeifyoudare

August 19, 2016 4 Comments

Nu am vorbit foarte des despre atelierul de creatie Hard Coeur, insa acum simt nevoia sa o fac pentru ca dupa doi ani de activitate, ma uit in urma si imi dau seama cat de mult ne-am dezvoltat, din toate punctele de vedere. Imi aduc aminte de primele desene si primele rochii iesite din mainile doamnei Vali ( minunata noastra doamna Vali ) iar acum, comparand cu produsele lansate ieri pe site-ul nostru, parca nu imi vine sa cred ca vorbim despre acelasi brand. Am investit mult suflet in tot proiectul Hard Coeur, este o extensie a personalitatii mele care s-a impletit minunat cu personalitatea Alinei Luncasu, asociata mea iar personalitatea doamnei Vali ne-a imbratisat strans si iata ca incepem sa numaram ani peste casuta noastra plina cu povesti. Pentru ca da, nu numai hainele noastre spun sau pot naste povesti, ci si locul unde ne desfasuram activitatea este plin de elemente din basme. Dar despre casuta noastra minunata, alta data… Azi vorbim despre colectia #lovemeifyoudare.

M-au inspirat dintotdeauna femeile independente, care au avut mereu un cuvant de spus, femeile care au avut curaj sa isi urmeze instinctul si visele. Si, ciudat sau nu, aceste femei au avut mereu un stil original in a se imbraca. Consider ca personalitatea nu se reflecta doar in comportament, ci in absolut tot ce poarta semnatura ta: mersul, gandirea, vorbirea, privirea, haina, parfumul, rujul etc…

In cinstea tuturor fetelor care se regasesc in descrierea de mai sus a luat nastere noua colectie Hard Coeur by Sore, cu piese realizate din matase si piele ecologica, menite sa imbrace femeia de care barbatii se indragostesc dar se si tem in acelasi timp. Pentru ca, nu degeaba se spune, femeile puternice intimideaza. Asa este, dar in acelasi timp, sunt de neuitat.

toate produsele Hard Coeur by Sore se gasesc aici

 

fotografii: Nico Grigore / model: Andreea Matei / make-up: Florentina Naghel

 

 

 

September 16, 2016

4 Comments

 1. Reply

  Laura

  September 16, 2016

  Mie mi se pare urat din partea ta cand esti intrebata de unde ai un articol vestimentar , sa nu raspunzi, decat daca este creatie a ta.!

  • Reply

   sorestea

   September 16, 2016

   Dar raspund de fiecare data. Iarta-ma daca nu ti-am raspuns la vreo intrebare. Poti verifica si pe facebook si pe instagram ca le raspund cat de des pot celor care ma intreaba, ba mai mult si creditez designerii pe care ii port. Te pup

 2. Reply

  Monica

  November 19, 2016

  Exista si un magazin in care se pot proba hainele?

  • Reply

   sorestea

   November 19, 2016

   Da, Washington nr 41 sector 1, cu programare telefonica la (0723) 509 322

LEAVE A COMMENT