De ce sa fii fericit azi

image

Motive sa fii fericit intr-o zi de duminica si (aproape) sa simti ca iti sare inima din piept:

 

1. TRAIESTI.

Hello? Uitam in fiecare zi ca principalul motiv de bucurie este fix acela ca suntem vii si ca avem posibilitatea sa alegem bucuria sau tristetea. Da-ti un refresh si realizeaza ca raul cel mai rau nu se intampla pana ce nu pleci din lumea asta.

2. VATA DE ZAHAR

Parcurile sunt arhi-pline zilele astea, copiii chiuie de pe biciclete sau role, adultii fitosesc pe la terase si nu gasesc niciun motiv pentru care sa consideri ca o vata de zahar AZI ar fi ceva gresit. Miam!

3. COPIII

Alessia si Rares, nepotii mei, sunt prima varianta pentru mine atunci cand vine vorba despre un boost de energie. Sunt atat de surprinzatori in inocenta si inteligenta lor incat nu de putine ori am lacrimi in ochi de fericire, un nod in gat si simt ca imi sare inima din piept. Literalmente. (Si nu doar pentru ca sunt ai mei). Asa ca..joaca-te cu copiii ca sa nu uiti de copilul din tine.

4. ROCHIA DIN IN

Trebuie sa mai adaug ceva? 😄 Poate o bentita hippie, o suvita impletita prin par, niste cizme din piele intoarsa, usor uzate si o geanta cu franjuri.

Pentru mine sunt suficiente motivele, deja rad si imprastii veselie si lumina celor din jur in momentul acesta. Tocmai de aceea, am lasat la final motivul meu preferat pentru o zi fericita: iubirea. Si aici ma refer la iubirea de sine, in primul rand.

 

You are beautiful in every way! And Different 😉

SOaREimage

 

Tu ce motive mai adaugi pe lista?

0 thoughts on “De ce sa fii fericit azi”

  1. Cred ca ar fii trebuit sa adaugi si ceva legat de noi,fanii tai.Nu vrea sa fiu rea,dar de la un timp te comporti altfel cu noi…poate ca unii ti-au gresit cu ceva,dar nu toti.
    Te iubim!

    1. No offence, dar cum ai vrea sa se poarte? Sau cum ti se pare tie ca se poarta? Se cam subintelege din context ca nu uita de fani, altfel nu i-ar fi pasat de parerea noastra (stii, intrebarea aia de la sfarsitul postului “Tu ce motive mai adaugi pe lista?”) si nu ar fi impartasit lucrurile astea cu noi.

      P.S.: “Fi” e cu un singur “i” in contextul in care l-ai folosit tu! Just saying! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *