Despre #palpitatii

Trebuie, in primul rand, sa ma scuz pentru absenta, insa oricat as vrea sa am patru maini si 48 de ore/zi, no puedo! 
Asadar…ultima luna a fost ceva de vis. Am fost plecata la Paris, unde am filmat videoclipul pentru piesa cu #palpitatii, apoi am intrat in montaj impreuna cu Nico (regizorul) si Lilian (montaj), pentru ca da, imi place sa ma implic si sa iau parte la tot ce inseamna creatie. Apoi am tinut-o intr-un turneu de promovare a piesei pe la radio si tv, plus studio, interviuri, sedinte foto si repetitii pentru urmatoarele surprize care se coc acum, as we speak, in cuptor. 
Daca sunt obosita? Deja nu se mai cheama oboseala, poate epuizare, dar jur ca imi place. Dorm 3-4 ore pe noapte dar culmea, NU am cearcane si tot am poante in buzunar constant si multe zambete de impartit. Va mai spun ca Erin da semne ca se ridica in picioare, pregatesc o colectie noua si la atelierul Hard Coeur si realizez ca in doua saptamani implinesc 27 de ani. Opa! 
Cand eram mica, nu imi doream sa fac altceva decat ceea ce fac acum, la 27 de ani fara 2 saptamani. Jur! E minunat cand vezi ca visele se implinesc, cand meseria ta este si pasiunea ta, cand oamenii cu care te inconjori te inspira si contribuie la realizarea nebuniei pe care o visezi. Pentru ca da, la mine asa functioneaza, ma trezesc cu o linie melodica, in masina, la semafor scriu refrenul, sun la HaHaHa, dau o fuga si in doua ore avem piesa, o sun pe Nico, ii povestesc si ea face un moodboard pentru clip, Flo si Adonis sunt pe speed-dial pentru make-up si hair si uite asa, visele devin realitate. Dar intr-o zi am sa va povestesc mai multe… 🙂 

3 thoughts on “Despre #palpitatii”

  1. Te astept in Rm. Valcea cu prima ocazie avuta Vreau sa ne cunoastem,sa sti ca exist
    A-r fi o oportunitate pentru mine sa te cunosc,esti o persoana cu totul aparte din toate punctele de vedere Existi si-ti multumesc pentru asta

  2. Ce ma bucur pentru tine! Mai ieri aveai 21 de ani si eu incepeam sa te urmaresc si sa te apreciez din ce in ce mai mult. Ce repede trece timpul! Ma bucur din suflet ca esti fericita. E normal sa fii fericit pentru persoanele iubite. Iti doresc numai bine!

  3. Felicitari pentru cele doua piese noi,felicitari pentru tot ceea ce intreprinzi si nu numai draga Sore. Iti doresc o viata si o vara ambele dulci ca mierea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *