De mica am fost preocupata de silueta. Poate si pentru ca in industria in care lucrez si in care m-am invartit inca din copilarie, s-a pus dintotdeauna accentul pe look, pe un corp tonifiat, pe principiul O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Nu neg, mereu mi-a placut cum vin hainele atunci cand aveam formele in care ma simteam eu cel mai bine. Adica nici super skinny, dar potrivita. Recunosc, dupa ce am nascut, m-am gandit ca am mari sanse sa nu mai slabesc niciodata, eu fiind o pofticioasa destul de periculoasa :)). Dar, iata, am descoperit in mine puteri nebanuite in ale abtinerii, in ale pierderii poftei si am revenit la silueta de dinainte.

Am facut si sport, DA, dar am stat si m-am documentat un pic si in privinta unor proceduri non invazive, despre care va povestesc si voua in video ul de mai jos. Le-am testat, m-au ajutat mult, m-au relaxat si mai mult si mi-au creat acele cateva minute de care aveam nevoie doar pentru mine, dupa ce am trecut prin schimbari majore in viata mea. Le recomand tuturor fetelor si femeilor care vor sa se simta mai bine in pielea lor. <3

filmarea a avut loc la clinica Noblezza

 

 

 

 

November 7, 2016
December 19, 2016

2 Comments

 1. Reply

  Cazare Cheile Gradistei

  December 14, 2016

  Salut, acum am gasit acest articol despre Despre silueta –
  Sore Online. Cred ca saitul soreonline.com este printre cele mai folositoare
  pagini de pe internetul din Romania. multa bafta pe mai departe.

 2. Reply

  Mitac Emil - Cecilian

  June 22, 2017

  Viata sa-ti surada si sa te surprinda mereu intr-un mod placut. Bucuria sa-ti inunde zilele vesnic! Cuvintele sa-ti inveleasca sufletul,inima si zambetul!

LEAVE A COMMENT