Care sa fie urmatorul single?

July 3, 2017 32 Comments

(Foto: Nico Grigore / port Seen Users)

Anul acesta am scris mai multa muzica decat am prevazut, poate ca sa aniversez 6 ani de cariera solo, haha. Probabil ca are legatura si cu ‘noua’ eu, pentru ca dupa ce am devenit mama mi s-au desfundat cumva niste sinapse si am inceput sa percep unele lucruri diferit. Cert este ca am adunat de la inceputul anului pana in prezent peste zece piese dintre care habar nu am cum sa aleg…oare care sa vada lumina zilei, pe cate dintre ele sa le ascultati si voi? (citeste pana jos, am pregatit un joc, hihihi)

Asa ca m-am gandit sa lansez mai multa muzica <3  Ma pregatesc sa va aduc piesa cu numarul 20 din cariera mea (WOOOOW), inca nu am ales-o dar oricare ar fi dintre cele care au ramas, va spun cu mana pe inima ca va fi minunata. Nu e vorba ca imi laud singura munca, dar piesele ce urmeaza sa ajunga la voi sunt, poate, cele mai bune scrise de mine pana acum. Mesajul este scris din suflet, liniile melodice sunt sincere si firesti iar productia muzicala marca Hahaha Production s-a mulat perfect pe inima si simturile mele in materie de muzica. Am simtit nevoia ca trebuie sa ma exprim altfel, sa ma descatusez si sa ma metamorfozez. Poate ca nu e normal sa scriu acum tot postul acesta, poate trebuia sa astept pana inainte de a lansa piesa cu o saptamana, dar eram deja de mult timp restanta pe blog si am vrut sa stiti ce m-a ‘retinut’.

Asadar… Am nevoie de ajutorul vostru. Let’s play a game: va dau trei titluri de melodii si in functie de feeling-ul vostru, astept comentarii cu alegerea voastra: care sa fie urmatorul single?

 

 

 1. Ultima Lacrima
 2. Am cam uitat sa iubim
 3. Ce faci, fata?

 

Sunt extrem de curioasa sa vad ce iese 🙂

 

 

32 Comments

 1. Reply

  Bianca

  July 3, 2017

  Piese cu numărul 2 mi-a atras prima data atenția ,titlul ma face sa ma gandesc la o baladă ceea ce ma bucura enorm deoarece vocea ta se mulează perfect pe baladă.Oricare ar fi alegerea ta sunt sigură ca va fi o piesa pe sufletul tuturor 😘

 2. Reply

  Benedekfi Emőke-Kinga

  July 3, 2017

  Sincer, nu ştiu pe care s-o aleg. Ştiu, că de fiecare dată mă surprinzi, şi ştiu că din ceea ce faci mereu iese ceva minunat. E greu să aleg, dar dacă totuşi trebuie, aleg a treia piesă, pentru că mereu mă face fericită faptul că cei din jurul meu mă întreabă în fiecare zi ce fac 🙂
  Dar, oricare piesă o vei scoate, sunt sigură 100% că va fi genială!

 3. Reply

  Habet Geanina Vladiana

  July 3, 2017

  Buna SORE numele noului tau single eu as vrea sa fie:Ultima Lacrima

 4. Reply

  Bălănescu Bianca

  July 3, 2017

  “Am cam uitat să iubim” după titlu pare o baladă❤ Având in vedere ca in ziua de azi multi apreciază baladele de dragoste eu cred ca ar fi cea mai potrivita + vocea ta se mulează minunat pe balade😘 Oricum oricare ar fi alegerea ta cu siguranta va fi ceva minunat asa cum ne ai obisnuit si pana acum.

 5. Reply

  Roxy

  July 3, 2017

  Aleg piesa numărul 2 cu titlul: Am cam uitat sa iubim, pentru că mă face să mă gândesc la iubirea dintre doi oamenii, care se poate pierede în problemele de zii cu zi, o baladă poate, care să alinte sufletele triste. Sunt sigură că oricare dintre cele trei melodii vor fi superbe de ascultat. Mulțumim Sore!

 6. Reply

  Timeea

  July 3, 2017

  ‘Ultima lacrima’ mi se pare ca suna genial 🙂

 7. Reply

  Alexia Groza

  July 3, 2017

  Sincer, titlul care mi s-a parut cel mai interesant la prima vedere este ‘Am cam uitat sa iubim’…sugereaza ceva tare, tare frumos si abia astept sa vad cum va fi aceasta ‘balada’,dupa presimtirea mea💓

 8. Reply

  Bianca Serban

  July 3, 2017

  Ce faci, fata ? imi pare interesant titlul 🙂

 9. Reply

  Cosmina

  July 3, 2017

  Titlu cu nr 3 mi-a captat atenția.

 10. Reply

  Roxi

  July 3, 2017

  Eu aleg a 2 a piesa: “Am cam uitat sa iubim”, deoarece cred ca va fi o balada,dar orice piesa vei scoate,cu siguranta o sa fie geniala❤

 11. Reply

  AKAnonim

  July 3, 2017

  Ultima!! Pare interesanta si vesela… M-am saturat de melodii triste, sau de dragoste. 🔥

 12. Reply

  Erika Arina

  July 3, 2017

  Mă tot gândesc ce să aleg din “Ultima lacrimă” și “Am cam uitat să iubim”. Îmi place mult de tot linia melodică de la a doua, auzită pe un insta story de-al tău… Nu știu de ce, dar am un feeling ‘Magnet de frigider’ de la această piesă și cred că îmi va plăcea foarte mult.
  Dar totuși mă captivează și “Ultima lacrimă”, cred că va sfâșia multe inimi și va fi o piesa din aceea de ascultat în zilele mai puțin însorite, un leac pentru suflet. Am ales aceste două piese, pentru că de a treia nu am auzit nimic, cu toate că ne așteptatul e frumos la tine.
  Deci, draga mea, nu știu cât te-am ajutat, dar sțiu sigur că tu apreciezi orice mic comentariu. 💗

 13. Reply

  Bianca Ion

  July 3, 2017

  am cam uitat sa iubim 🙂 <3

 14. Reply

  Andu

  July 3, 2017

  Ultima lacrima ar fi o alegere interesanta, un mesaj aparte si actual.Succes Sore 🙂

 15. Reply

  ioana

  July 3, 2017

  piesa cu numarul 2 <3 Am cam uitat sa ne iubim suna perfect

 16. Reply

  Nikita

  July 3, 2017

  “Am cam uitat sa iubim” este titlul care mi-a atras cel mai mult atentia si presimt ca o sa fie un fel sau mai ceva poate ca “Dor sa-ti fie dor”

 17. Reply

  Natalia

  July 3, 2017

  “Ultima lacrimă” cred ca o sa fie urmatorul hit. Mi se pare în titlu interesant si cred ca are un mesaj foarte frumos pe care tu o sa il transmiți intr-un mod foarte drăguț.😍Te pup cu drag si te iubesc💜❤💖💝

 18. Reply

  Karina Maria

  July 3, 2017

  „Ultima lacrima”, mi se pare super interesant titlul si vreau sa o ascult cat mai repede!!!

 19. Reply

  Criss

  July 3, 2017

  Ce faci,fata?

 20. Reply

  Maria

  July 3, 2017

  Ultima lacrima suna interesant 😏

 21. Reply

  Grande Bogdan

  July 4, 2017

  Eu cred că cea mai ok ar fi Ce faci, fata? titlurile la cele 2 melodii sunt aşa mai de tristeţe, de iubire…

 22. Reply

  Iuliana

  July 4, 2017

  “Am cam uitat sa iubim”, îmi place foarte mult cum suna titlul.

 23. Reply

  Maria

  July 4, 2017

  Ultima lacrima 😅🤗❤️❤️

 24. Reply

  Iasmina

  July 4, 2017

  ” Ce faci , fata “

 25. Reply

  Bazoc Bogdan

  July 4, 2017

  “Ce faci, fata?” Mi se pare interesant titlul și deja ma duce cu gândul la o balada . Una in care Sore din prezent vorbește cu adolescenta Sorina. Chiar sunt extrem de curios ! Sper sa o lansezi prima❤️❤️❤️

 26. Reply

  Ana-Maria Bobeș

  July 5, 2017

  Eu as zice ca “Ultima Lacrima”…ar fi mișto… Îmi si imaginez cum o sa suneee….pana atunci pupiiici

 27. Reply

  Mitac Emil - Cecilian

  July 8, 2017

  Nu conteaza,oricum tot ceea ce intreprinzi este genial. Felicitari,God bless you!

 28. Reply

  Mitac Emil - Cecilian

  July 8, 2017

  Fericire iti doresc…

 29. Reply

  Andrei alex

  July 9, 2017

  Buna Sore. esti minunata. Pieza 2 mi-a atras atentia. succes in continuare. pup

 30. Reply

  Ramona

  August 2, 2017

  “Ce faci,fata?”….

 31. Reply

  Andrei

  August 2, 2017

  Melodia 2

 32. Reply

  Diana

  August 4, 2017

  Fiecare dintre cele 3 titluri ar putea contura o frumoasa poveste. Insa, ca sa punctez un lucru, titlul unei melodii ma determina, de cele mai multe ori, sa ascult sau nu piesa respectiva. E vorba despre ceea ce reuseste sa-mi transmita: primul impact, apoi linia melodica, versurile, mesajul.
  In acest caz, titlul ” Am cam uitat sa iubim” , mi-a atras atentia. Oarecum , ma duce cu gandul la piesa “Dor sa-ti fie dor”. Imi transmite acelasi zbucium interior, aceeasi emotie.
  “Ultima lacrima” , aparent pare o piesa cu o tematica mai trista, insa depinde din ce perspectiva a fost creata. Titlul ma inspira , ca poate fi ultima lacrima pe care o versi pentru o iubire, pentru ca apoi decizi sa te redescoperi si sa zambesti din nou.
  Iar piesa “Ce faci, fata? , cred ca e o piesa ritmata, catchy, pe genul comercial sau poate ma insel.
  Oricum , alegerea iti apartine. 🙂

LEAVE A COMMENT