Mirror, mirror on the wall, I'm my mother, after all

De cele mai multe ori pierd minute in sir in fata umeraselor umplute pana la refuz ( dar aranjate color-smart) cu haine si sfarsesc prin a purta o pereche de jeansi, relaxed fit, un t-shirt alb si sneakers/cizme.

Imi place sa ma joc, imi place sa compun cate un personaj in fiecare tinuta insa si joaca asta cere o stare de spirit anume.

In urma cu cateva zile, am participat impreuna cu mama mea la un eveniment Oriflame, dedicat duo-ului mom&daughter. Fireste, m-am conversat cu mama la telefon pe tema dresscode-ului: smart cocktail.

Ei bine, mama nu a fost niciodata genul de mama care sa poarte costum taior, sa isi asorteze toate piesele vestimentare in aceeasi culoare sau sa fie, pur si simplu, conservatoare. De la ea am mostenit curajul de a imbraca orice.

“Eu am Dr Martens in picioare, aia rosii, o rochie verde si un cardigan oversized. N-am timp sa mai trec pe acasa, deci conformeaza-te.” mi-a spus la telefon.

Nici nu mi-as fi putut imagina ca ar putea sa fie altceva decat o aparitie, asa ca… m-am conformat, cum bine m-a sfatuit.

 

securedownload-2 securedownload-1 parlor parlor2

fusta PARLOR

top ASOS

sandale ZARA

jewelry Andresco

 

Influenta parintilor e extrem de importanta si se reflecta in comportamentul copiilor. Eu observ gesturi de-ale mamei in mine, gusturi comune si mai ales, avem acelasi ras.

Tu ce ai “imprumutat” din mama ta?

mumP

PS: Ea avea Dr Martens, eu aveam sandale. Eu eram mama si ea fiica. E refreshing sa te joci si sa ai o mama care te face sa iti depasesti limitele. 🙂

THX MUM 🙂

 

 

0 thoughts on “Mirror, mirror on the wall, I'm my mother, after all”

  1. Eu nu am ‘imprumutat’ nimic din mama mea. Am imprumutat totul din tata.De la zambet pana la mers. 🙂

  2. Haha!Ce bine ma recunosc!Am o mama la fel de.nonconformista,de la care am invatat sa apreciez lucrurile de calitate si sa ma imbrac exact cum simt,fara a da in penibil,bineinteles.Cred ca ar fi o lista maricica cu ce am”imprumutat” .Cand eram mica imi amintesc ca mereu
    ii spuneam:vreau sa fiu ca tine!Te iubesc ,mami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *