Vrei soare? Soare iti dau

securedownload-2

O vacanta frumoasa pentru mine exclude aglomeratia, include fructele si marea.

Imi place sa ma descriu ca fiind o persoana libera, ma pot face fericita lucrurile mici si nu e nevoie de mult ca sa zambesc din toata inima.

Acelasi lucru e valabil si atunci cand vine vorba despre haine. Nu imi trebuie o rochie care sa valoreze cat salariul mediu pe economie ca sa ma declar multumita ca am must have-ul sezonului sau sa pot spune despre mine ca sunt o “fashionista”.

Atat viata, in sine, cat si bucatile ce o compun, trebuie sa fie in primul rand, simple. Nu degeaba se spune ca pentru a fi fericit, trebuie sa fii mai intai fericit tu cu tine si abia apoi vei putea fi fericit cu altcineva sau sa faci fericiti alti oameni. Pentru ca totul vine din interior, din dragostea de sine si de viata, din recunostinta ce o porti sufletului tau.securedownload-3

Am fost zilele trecute la mare cu treaba, insa am gasit cateva momente pentru a ma bucura de o plaja goala, de un apus minunat, de o vreme usor chilly dar atat de placuta. Am ales sa port o tinuta care in total  valoreaza fix 300 ron, de la H&M, pe care as purta-o si la Summer Well (by the way, in August ne vedem acolo?) si pe strazile aglomerate din Bucuresti dar si pe plaja, dupa cum se poate vedea.


 securedownload-4 securedownload

 

Si apropo de trait liber, vrei sa te cunosti pe sine? Iti recomand cu toata sinceritatea sa incerci un curs de actorie, de scenaristica sau regie si chit ca nu vei practica meseria asta pe viitor, te vei imbogati spiritual.

tvacad

0 thoughts on “Vrei soare? Soare iti dau”

  1. Sore, eu as fu foarte fericita daca ne-ai spune daca ai un instagram oficial pt fani. Sunt mai multe conturi cu numele tau….

  2. Sore ai extensi in videoul inima dor sati fie dor si magnet de frigider
    Esti draguta cu ele dar msi bineti sta fara extensi
    Te indragesc foarte mult continua tot asa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *