Each day comes with a surprise

Salut mes amis

Am vesti tare dragute. Sunt convinsa ca fiecare dintre voi isi lasa televizorul pornit ca sa asculte muzica, pe vreun program muzical preferat. Ei bine, ieri am primit un telefon din partea celor de la UTv, care isi doreau sa o imbrace pe simpatica lor VJ-ita, Liza Sabau, in Hard Coeur, pentru emisiuni.

Va imaginati bucurie pe mine… Am constientizat ca, intr-adevar, Hard Coeur incepe sa zboare 🙂

Mi se pare impetuos necesar sa crezi in visele tale, indiferent de ce ti-ar spune terte persoane. Sa te increzi in instinctul tau, sa faci tot ceea ce ii aduce inimii tale fericire si sa iti petreci timpul in spatii care iti pun un zambet pe chip. E atat de important sa te concentrezi asupra dorintelor tale si sa crezi cu sarguinta ca daca tu simti sa incepi un proiect, s-o faci fara dar si poate.

Faptul ca eu imi petrec diminetile si dupa amiezile la atelier, desenez, ma joc cu materiale pe un bust de panza, ascult muzica mea preferata, am toate lumanarile aprinse si ma uit in jur si vad ca in 2 luni am reusit sa pun pe picioare un mic boutique, reprezinta o mare bucurie. Stiti de ce? Pentru ca eu stiu. Este doar inceputul.. Am planuri mari cu Hard Coeur si abia astept sa le impartasesc cu voi.

Trust your guts, cherie! 

c3ad3f800699c9fa149fa71321de2359

0 thoughts on “Each day comes with a surprise”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *