Magnet pentru muzica buna

Cred in instinctul meu si cred ca daca faci ceva cu adevarat din suflet, nu are cum sa nu atinga si alte suflete.

Despre asta este vorba si in cel mai recent single al meu, Magnet de frigider. Sunt momente de inspiratie in studio, incomparabile, in urma carora ies niste piese de care noi, ca si autori, ne indragostim iremediabil. Punem suflet in tot conceptul si ne consideram niste mesageri – avem de transmis lumii un mesaj.

Sper ca toti l-ati primit si imi dau seama ca din ce in ce mai multi oameni au sufletul deschis, pentru ca in doar 4 zile de la lansare piesa are aproape de 400.000 de vizualizari pe cele 2 canale unde a fost postat ( Media Pro si Hahaha).

Multumesc echipei mele si oamenilor implicati in acest proiect: Hahaha Production, Mediapro Music, Iura Luncasu, Irina Marinescu, Andreea Vasile, Emilian Oprea, Romanian Artists Agency.

I raise my imaginary hat to you!

Mi-am dorit de mica sa ma pot exprima artistic exact asa cum simt si sa nu fiu constransa de trend-uri sau reguli. Imi doresc sa o pot face in continuare si poate usor, usor, sa deschid drumuri si pentru altii ca mine.

Si pentru a evolua, in 2015 mi-am propus sa cant cu band. Mi-am dorit ca muzica mea sa aiba acelasi parfum si in concerte, sa simta oamenii ce am simtit si eu cand am compus-o. Β Am cea mai draguta formula, oameni bogati sufleteste si talentati peste masura. <3

In the featured picture I’m wearing a Andra Andreescu shirt

0 thoughts on “Magnet pentru muzica buna”

  1. Esti un adevarat magnet de inimi,draga mea!❀ Felicitari din suflet pentru piesa,este superba,te reprezinta si ma reprezinta! 😊 Toate aprecierile! Kisses.😘

  2. Esti un adevarat magnet de inimi,draga mea!❀ Felicitari din suflet pentru piesa,este superba,te reprezinta si ma reprezinta! 😊 Toate aprecierile! Kisses.😘

  3. ‘Magnet de frigider’ suna INCREDIBIL DE BINE cu band,iar vocea ta este WOW❀Tot respectul pentru ceea ce faci.Abia astept concerte in Bucuresti sa aud ‘Magnet de frigider’ live.
    P.S.Presimt ca asta este anul tau πŸ™‚

  4. ‘Magnet de frigider’ suna INCREDIBIL DE BINE cu band,iar vocea ta este WOW❀Tot respectul pentru ceea ce faci.Abia astept concerte in Bucuresti sa aud ‘Magnet de frigider’ live.
    P.S.Presimt ca asta este anul tau πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *