Mai multi de eu in mine.

CSC_0375-1

 Aveam 17 ani si parintii mei s-au mutat la casa, in afara Bucurestiului. Eu eram in clasa a 11a, invatam dupa-amiaza si nu aveam cum sa ajung de la ei de acasa, la liceu. De aceea, am ramas singura in apartamentul din Bucuresti. Visul oricarui adolescent.

Ai mei au facut in asa fel incat sa fiu cuminte. Sincer, nu stiu secretul. Mi-as dori sa il stiu ca sa pot sa aplic aceeasi metoda si eu cu copiii mei, atunci cand va veni vremea. Dar nu am dat petreceri nebune fara acordul lor, nu am mintit ca sa stau mai mult in oras, nu am iesit din cuvantul lor, chiar daca, efectiv, nu aveau cum sa ma verifice. Cred ca a intervenit bunul simt si recunostinta pentru faptul ca au avut incredere in mine sa ma lase sa fiu independenta la o varsta asa de frageda.

Nu am petrecut niciodata prea mult, in club am iesit prima oara dupa ce am luat bac-ul ( nu pentru ca nu aveam voie, dar cumva, ciudat, nu am simtit niciodata nevoia ) si singura vara nebuna, in sensul ca am stat afara mai mult decat in casa, a fost vara dintre liceu si facultate.

Si totusi, desi poate nu am trecut prin toata nebunia adolescentei, cu fuga de acasa, cu lacrimi de crocodil pentru ca “mi se distruge viata ” – cum am mai auzit pe la prieteni, desi nu am regrete, cred ca am facut cam tot ce mi-am dorit si toate au fost impartasite cu parintii mei, cei mai mari sustinatori ai mei.

As vrea sa stiu cum au reusit, poate nici nu s-au straduit, ci pur si simplu a fost o chimie intre noi trei, insa astazi sunt omul care sunt gratie lor. Si daca ma prezint drept o tipa timida, este pentru ca intr-adevar sunt. Dar, prin timiditatea mea, imi place asa mult sa ma joc cu artista din mine si sa o las atunci cand e cazul, sa iasa la iveala si sa controleze ea pasii pe care ii fac.

Cred ca toti avem mai multi de -eu- in noi. Si mi se pare frumos sa ii iubim pe toti in egala masura pentru ca toti acesti -eu-, ne fac intregul care suntem.

DSC_0151-1 DSC_0180-1 DSC_0294-1 DSC_0361-1 DSC_0366-1

Iar oamenii din jurul nostru contribuie la intregul nostru.

0 thoughts on “Mai multi de eu in mine.”

 1. dragut, dar arist e ceva mai mult, te-ai lansat te-ai bucurat, ai vazut cum e in spatele camerei , dar SINCER industria e copie cu 30 de ani in urma, noroc cu protv trust media copie dupa americani , ca de altfel nimic interesant

  1. Din punctul meu de vedere, un artist nu este artist doar daca e validat de o industrie. In state sunt atatia validati care habar nu au sa compuna o piesa sau nu se implica in concept, sunt doar dirijati ca niste papusi aducatoare de bani. Si pe ei ii numeste lumea artisti pt ca “vin din state”. Artist te nasti, nu te faci.

 2. iti multumim ca impartasesti lucrurile astea cu noi. Noi suntem in formare si avem nevoie de modele…nu avem nevoie de Loredana Chivu sau mai stiu eu cine. Avem nevoie de persoane sincere..asa ca tine. Nu avem nevoie de “vedete” care vor sa para ceea ce nu sunt.
  Trist este ca multi adolescenti incearca sa copieze acele “vedete”.

 3. iti multumim ca impartasesti lucrurile astea cu noi. Noi suntem in formare si avem nevoie de modele…nu avem nevoie de Loredana Chivu sau mai stiu eu cine. Avem nevoie de persoane sincere..asa ca tine. Nu avem nevoie de “vedete” care vor sa para ceea ce nu sunt.
  Trist este ca multi adolescenti incearca sa copieze acele “vedete”.

 4. Bravo Sore, am si eu o fetita ce este la fel ca tine! Este meritul parintilor dar este in primul rind meritul tau faptul ca ai inteles adevarata libertate, aceea ce te lasa pe tine sa alegi, nu aceea in care, trecind un prag, iti creaza iluzia ca poti face orice, indiferent daca ii ranesti sau pe cei ce te iubesc! Esti talentata, esti frumosa, dar mai presus de toate esti desteapta! Sa ai noroc si multa fericire scumpa mea! OMamica

 5. Bravo Sore, am si eu o fetita ce este la fel ca tine! Este meritul parintilor dar este in primul rind meritul tau faptul ca ai inteles adevarata libertate, aceea ce te lasa pe tine sa alegi, nu aceea in care, trecind un prag, iti creaza iluzia ca poti face orice, indiferent daca ii ranesti sau pe cei ce te iubesc! Esti talentata, esti frumosa, dar mai presus de toate esti desteapta! Sa ai noroc si multa fericire scumpa mea! OMamica

 6. Frumos scris,mult talent in povestire.O realitate descrisa plastic,cu mult talent.Poate ar trebui sa scrii o carte,har si talent ai din belsug.
  Succes.

 7. Frumos scris,mult talent in povestire.O realitate descrisa plastic,cu mult talent.Poate ar trebui sa scrii o carte,har si talent ai din belsug.
  Succes.

 8. Respect. Esti una dintre putinele vedete sincere, care interactioneaza cu “fanii”. Pentru mine asta e una dintre cele mai importante lucruri pe care pot sa le faca vedetele aratand ca lor chiar le pasa de restul oamenilor. Avem nevoie si de oameni adevarati ca tine, iti multumim .

 9. Respect. Esti una dintre putinele vedete sincere, care interactioneaza cu “fanii”. Pentru mine asta e una dintre cele mai importante lucruri pe care pot sa le faca vedetele aratand ca lor chiar le pasa de restul oamenilor. Avem nevoie si de oameni adevarati ca tine, iti multumim .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *