Sweet addiction

Am fost invatati sa nu depindem de nimeni, sa fim liberi si mereu sa ne urmam instinctul. De altfel, se spune ca nu e bine sa fii dependent de cineva, pentru ca iti anuleaza din intregul tau.

Am militat intotdeuna pentru independenta femeii, pentru puterea ei de a face lucruri, pentru egalitatea dintre femei si barbati. Sunt de parere ca avem prea multe femei in jur care aleg sa nu isi foloseasca inteligenta si sarmul intr-un mod destept, ci se lasa prada celei mai vechi (pare se) slujbe din lume, pentru ca asa e mai simplu, fara bataie de capNu am sa inteleg niciodata cum si de ce, de altfel niciun argument nu mi s-ar parea plauzibil pentru ca nu exista scuza pentru o femeie care a avut norocul sa se nasca cu un dram de inteligenta, sa aleaga sa distruga esenta personala si esenta femeii, in general, in societate. Tocmai din cauza faptului ca sunt din ce in ce mai multe femei de acest tip, celelalte, fara voia lor, ajung in aceeasi oala.

Problematic este faptul ca pustoaicele vad la televizor “modele” de viata, li se “preda” un stil de viata, un look, li se preda cum “trebuie” sa fie o femeie. Toti stam si comentam, ne dam cu parerea si ne minunam de cat de gresita a ajuns lumea, insa facem ceva ca sa o indreptam?

Blame me for what It’s worth, dar asta e unul dintre motivele pentru care eu nu am purtat niciodata doar body/chiloti pe scena.

541b2fd8ad0701c52f4f54db464fd1c7

Cu o singura dependenta sunt de acord, pentru ca e genul de dependenta care iti umple inima cu desavarsire: iubirea. Ador dependenta de un suflet care te completeaza, care te inspira si te face sa fii mai bun in fiecare zi. Iar in absenta lui, sa numeri orele pana la urmatoarea revedere. Eu sincer cred ca pentru asta ne-am nascut toti. Ne-am nascut sa iubim.

0 thoughts on “Sweet addiction”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *