Ce am invatat din reviste

_DSC3236-1-1

Sunt una dintre persoanele care cumpara reviste glossy in varianta print, pentru ca, in primul rand imi place mirosul lor, imi place sa frunzaresc paginile si oricat de technology freak sunt, ipad-ul nu ma face sa tresar atat de tare ca paginile revistelor mele preferate.

DAR,

Am ajuns la urmatoarele concluzii:

1.Hainele arata mereu mai bine in reviste.

Partea pozitiva este in rubrica lor de fashion sunt selectate chiar cele mai tari modele, in magazin e posibil sa le treci cu vederea din cauza dispunerii lor pe stendere.

2.Paginile de sfaturi personale, mai ales in legatura cu relatiile si intimacy stuff, nu se compara cu discutiile cu prietenele mele.

Si nici nu sunt la fel de amuzant expuse. Roxana, prietena mea, face cele mai simpatice comparatii si uneori, fara sa vrea, le da peste nas tuturor revistelor in materie de sfaturi.

3.Si mie imi plac picioarele mele lungi si bronzate, fara absolut nicio imperfectiune in pictoriale, dar stim cu totii ca nu-s reale.

Lumina din studio, pozitia aparatului si machiajul chiar fac minuni. Ma enerveaza ca sunt multe fete care isi creaza complexe din cauza superfemeilor din reviste si pe langa asta, cel mai enervant e standardul de frumusete ( cine l-a creat? ). Aduna tu 10 oameni intr-o camera si vei vedea ca gusturile lor difera, asadar… there is no standard. (Mie mi-a luat ceva timp sa accept asta)

_DSC3302-1-8

4. Nu tot ce-i exagerat de scump e si exagerat de frumos. Corect?

Motivul pentru care am insirat cele patru puncte de mai sus este in urma unei discutii de azi cu o prietena veche. Ne-am adus aminte ca in copilaria noastra, in fata blocului erau foarte multi copii. De fapt, in tot cartierul, nu aveai loc dupa amiaza de copii si de jocurile lor. Acum, pe acelasi bulevard, nu mai este niciun copil. Si nu pentru ca am crescut noi, ci pentru ca in ziua de azi cel mai bun prieten al copilului este tableta/calculatorul, discutiile le poarta prin intermediul lui, jocurile se joaca pe playstation, totul se face indoor.

Mi-as dori ca adultii sa nu uite ca desi au o viata agitata si plina de treburi profesionale, un suc cu prietenele in care sa dezbateti do&don’ts, what’s hot&what’s not, how to have the perfect relationship, la fel ca in reviste, este poate de 100 de ori mai tare.

Stay true to yourself! 

3 thoughts on “Ce am invatat din reviste”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *