Stop learning, start thinking 

Ma aflu intr-una dintre cele mai aglomerate perioade ale vietii mele, in care cu greu gasesc timp pentru mine ca si individ, in care imi pun visurile pe primul plan si alerg pentru a le indeplini.

Imi place diversitatea profesionala, iubesc faptul ca in 12 ore de munca, trec de la noua pozitie de prezentator TV (Vorbeste lumea, lu-vi, la ProTV ) la cea de compozitor in studio-ul HaHaHa Production apoi la cea de designer la Hard Coeur pentru ca la final de zi sa ajung acasa drept Sorina, tanara de 25 de ani, obosita, cea care isi mangaie catelul dornic de afectiune si isi imbratiseaza iubitul. 

Weekend-urile sunt o parte dedicate vietii personale, o parte dedicate voua, celor care veniti la concert si imi fredonati piesele. Sunt un om fericit, spun asta cu mana pe inima si n-as vrea sa schimb nimic din viata mea. 

Scriu aceasta postare pentru ca imi doresc din tot sufletul ca fetele tinere sa nu aiba impresia ca e usor sa faci ce iti place si sa te si intretii din asta dar nici imposibil. Mi-as dori ca inca din liceu, chiar daca vi se baga pe gat tot soiul de materii pe care nu le considerati necesare orientarii voastre profesionale, sa nu uitati ce anume va cere inima, spre ce domeniu va doriti voi sa va indreptati. 

Asa de tare imi doresc ca fiecare copil sa realizeze ca nu toceala ne face oameni de succes, ca nu reprezinta un succes sa memorezi ci sa intelegi ! Ca lucrurile cu adevarat valoroase vin atunci cand iti deschizi mintea si o lasi sa creeze, fie ca tu creezi trigonometrie, muzica sau formule chimice. Tot arta se cheama. Cand nu vrei sa reinventezi ci sa inventezi in felul tau, cand nu vrei sa reusesti si tu ca x sau y, ci vrei sa reusesti in felul tau. 

Iti dau un exemplu, foarte la indemana mie: Dor sa-ti fie dor. S-a compus in 3 ore, pentru ca am auzit in mine piesa. Nu mi-am propus sa sune ca Mariah Carey combinata cu Jessie J si cu influente de Disclosure :)). Am lasat pur si simplu inspiratia si vocea interioara sa isi faca de cap, inventand ceva in propriul fel.  

Acesta este mesajul meu de azi: sa reusim mereu sa inventam ceva in felul nostru, pentru un succes propriu. Si sa vedeti atunci ce gust bun are evolutia. 

Intra aici pentru a petrece cu folos 18 minute Forget what you know

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *